Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (3.27 secunde)
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Cele doua parti semnatare si-au exprimat speranta ca pana la sfarsitul lunii februarie sa primeasca un raspuns din partea Comisiei Europene cu privire la tranzactia pentru Automobile Craiova.
Realitatea TV, incotro? ... Iulia Bunea) Noi decizii ale justitiei in cazul Realitatea TV, care pun sub semnul intrebarii viitorul postului de televiziune.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
De asemenea, in acelasi contract trebuie aratate si conditiile si termenele in care turistul poate solicita plata despagubirilor, avertizeaza Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC).
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS. Din 15 martie ni se monitorizeaza, în acelasi fel, si calculatorul.
Catalin Nitu) - Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi: numele, varsta, CNP-ul, numarul de telefon, fotografii personale, adresa, scoala la care invatati ori locul de munca.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Singurul care ne-a contactat pe amandoi a fost domnul premier Boc, nu e niciun secret, de altfel ne-am si intalnit.
De la privatizarea cu succes din 2006, societatea producatoare de armament nu a incheiat nici un contract cu MApN si i s-a cerut falimentul.
In trei ani, doar 50 de contribuabili au platit on line taxele si impozitele datorate catre primarie. Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari. Persoanele foarte ocupate pot plati taxele si impozitele prin internet.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni pe paginile virtuale.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
Daca vreti un „mortgage loan“, întrebati la un „helpdesk“ si aflati ca poarta un comision „upfront“ si o divizie de „wholesale banking“. ... Sunt termeni pe care îi folosesc bancile atunci când îsi prezinta produsele pe internet.
In prima jumatate a anului 2008, in Romania, numarul de utilizatori de servicii de telefonie mobila, precum si a numarului de conexiuni la internet a avut un ritm de crestere sustinut, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC).
România se situa pe penultimul loc din Uniunea Europeana (UE) în functie de accesul populatiei la internet în primul trimestru al acestui an, cu doar 30% din gospodariile românesti conectate la internet, ceea ce reprezinta jumatate din media la nivel comunitar, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.Doar 13% din gospodariile românesti aveau acces la internet prin broadband (conexiune de mare viteza în banda larga).Românii au declarat ca au folosit internetul ca sa citeasca presa on line (14%), sa afle informatii legate de sanatate (11%) si sa interactioneze cu autoritatile publice (9%).
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
google-analytics.com